søndag den 1. juni 2014

Festival huskeliste

Festival huskeliste


I dag er der én måned til, at jeg drager til Nibe Festival og jeg kan slet ikke vente! Sidste år var det første gang jeg selv var på festival, derfor ledte jeg på hele nettet efter gode pakketips til festivaller. Derfor tænkte jeg at nogle af jer måske kunne bruge den samme hjælp som jeg manglede for et år siden.

Toiletsager: På festival er det nødvendigvis ikke ligefrem hver dag du kommer i bad, derfor er det smart at have nogle gode vådservietter både til i det hele taget at cleane sit ansigt, men også fjerne makeup hvis man bruger det. Derfor er tørshampoo altså og et musthave!
Deodorant og parfume
Tørshampoo
Spejl og makeup
Shampoo
Håndklæde og klud
Børste
Solcreme
Hovedpine piller
Vådservietter
Kondomer, P-piller osv.

Tøj: Jeg synes ofte at jeg kommer til at tage for meget tøj med på ture, og det er der virkelig ingen grund til. For mig er det bare vigtigt at have noget til alt slags vejr naturen nu vil byde på.
En varm trøje til aftenen
Undertøj
Bukser og shorts
T-shirts Strømper
Regntøj og gummistøvler
Sko som er gode at gå i

Store ting:
Telt
Stol
Sovepose
Underlag

Diverse: De små ting er ofte nogle af de vigtigste og ofte dem man glemmer. Jeg vil anbefale at man tager kort med i stedet for alt for mange kontanter, det kan være svært at holde styr på alle pengene på den måde. Desuden vil jeg sige at du skal sørge for at tage rigeligt med penge med, for det er dyrt at tage på festival! Et råd jeg rigtig godt kunne have brugt sidste år var, at putte alt sin oppakning i en stor affaldpose, i køen kan det nemlig være ret svært at få det hele med.
Penge/kreditkort
Gaffatape
Affaldsposer
Solbriller
Kasket
Mobil og oplader
Sygesikringskort
Tæppe
Taske
Billetten!

Rigtig god festival!

2 kommentarer:

  1. Super fedt initiativ! Nu er man da ikke på så bar bund længere :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, jeg er glad for at kunne hjælpe!

      Slet